PrePay pentru companii? Există doar prin re-incarcare.ro

PrePay pentru companii? Există doar prin re-incarcare.ro


Abonamentele business folosite de companii au devenit nu neapărat inutile, dar destul de scumpe comparativ cu cartelele PrePay iar în ultimii 5 ani, tot mai multe firme au migrat spre zona PrePay ajutate foarte mult și de portaluri precum re-incarcare.ro, capabile să ofere servicii foarte utile în această sferă. 

Deși multă lume nu crede că o companie nu poate folosi cartele PrePay prin pricina procedeului greoi de reîncărcare, internetul alături de automatizare reușește să simplifice foarte mult lucrurile iar în cele ce urmează veți vedea cum poate fi folosită o cartelă PrePay asemenea unui abonament. 


Re-incarcare.ro este singurul furnizor de servicii PrePay din România care oferă companiilor „reîncărcare programată” alături de „reîncărcare cu plata la factură”, două servicii mai mult decât salutare în cadrul unei firme.  

Serviciul de reîncărcare programată poate ajuta companiile să folosească telefoane cu cartela PrePay fără să fie nevoiți să delege personal care să se ocupe cu reîncărcarea cartelelor manual, lună de lună. Acesta a fost de fapt motivul principal pentru care companiile au stat ani la rând departe de zona PrePay, preferând abonamentele business care deși sunt mult mai scumpe, oferă comoditatea serviciului continuu, pentru care nu trebuie să depună niciun efort.


Serviciul de reîncărcare programată este disponibil în mod gratuit pentru companii și funcționează în baza unui tabel de comandă. Acest tabel se poate descărca de pe site, se completează cu numerele de telefon care trebuie reîncărcate, valoarea reîncărcărilor dorite și operatorii de telefonie mobilă. Tabelul se trimite către portal iar după ce se face plata, toate telefoanele mobile din tabel vor fi reîncărcate la data din calendar programată. Nu trebuie să stea nimeni să reîncarce manual telefoanele, serviciul de reîncărcare programată reprezintă de fapt un serviciu de automatizare prin intermediul căruia companiile pot folosi cartelele PrePay în regim de abonament. 


PrePay pentru companii?


Produsele comercializate de re-incarcare.ro nu au adaos comercial, sunt aceleași prețuri care sunt disponibile și în centrele operatorilor de telecomunicații. Așadar, companiile care aleg să folosească acest portal se bucură doar de avantaje, serviciul de reîncărcare programată fiind disponibil în mod gratuit după cum spuneam și mai sus.

 

Cel mai mare avantaj pe care-l au companiile care trec la cartele PrePay se leagă evident de reducerea semnificativă de costuri, abonamentele business sunt mult mai costisitoare decât reîncărcările din zona PrePay, dacă ne referim la aceleași beneficii. În plus, o companie în ziua de azi nici nu are nevoie de beneficii mai numeroase decât cele oferite la o reîncărcare PrePay de 6 euro. Telefoanele mobile în ziua de azi sunt folosite mai mult pentru internet. 

Încă un avantaj al portalului re-incarcare.ro constă în colaborarea cu toate companiile de telecomunicații din România. Astfel, nu contează de la ce fel de abonamente migrează o companie spre cartele PrePay, găsește posibilitatea de a-și reîncărca telefoanele indiferent de rețea. Se pot achiziționa foarte simplu o reîncărcare Orange, una Telekom și una Vodafone urmând ca în baza serviciului de reîncărcare programată furnizat de re-incarcare.ro, cele trei telefoane să fie reîncărcate automat cu beneficii la o dată stabilită în comandă. Nu este necesară portarea decât în cazul în care compania dorește în mod expres să schimbe compania de telefonie mobilă.


În linii mari, în ziua de azi companiile nu mai au niciun motiv să folosească abonamente business, pot migra liniștite în zona PrePay unde vor obține nu doar prețuri mai bune și implicit economie, dar și un sistem de reîncărcare a cartelelor PrePay total automatizat, care nu necesită implicare din partea personalului firmei mai mult de 2 minute pe lună, timpul necesar pentru a completa acel tabel de comandă în baza căruia telefoanele vor fi reîncărcate simultan. 

Partener autorizat orange vodafone telekom