Servicii companii

header

Pentru companii

 • Reincarcarea programata
 • Reincarcarea cu plata la factura

Comunicarea in cadrul companiilor este absolut esentiala. Costurile comunicarii in firme necesita toata atentia manegerilor acestora intrucat, fara o optimizare adecvata, se pot realiza pierderi importante.

In ultima perioada constatam o migrare importanta a clientilor din zona de abonamente catre cea a numerelor pre platite. Avantajele sunt evidente mai ales in zona costurilor iar inconvenientele privind reincarcarea programata a conturilor aferente nu mai costituie astazi o problema.

Exact aici suntem noi alaturi de dumneavoastra!

Acest tip de colaborare este recomandata atunci cand in compania ta sunt mai multe numere de telefon de tip preplatite pe care le incarci lunar chiar daca o faci la o data fixa sau in date diferite. La reincarcare vei sti intotdeauna exact cand s-a efectuat reincarcarea, pentru ca vei fi notificat prin SMS pe numarul tău de telefon mobil.

Daca pe cartela pre-platita exista o extraoptiune iti recomandam sa programezi reincarcarea la aceeasi data la care se reinnoieste extraoptiunea.

Pentru clientii nostri companii - actuali si viitori - am gandit un mod facil si rapid de plasare a comenzilor de reincarcare credit telefonie mobila.

Completeaza cu maxima atentie tabelul cu comanda ta. Trimite catre noi documentul de comanda. Noi vom intocmi factura proforma si ti-o vom trimite spre plata. Imediat ce ati efectuat plata va trebui sa ne aduceti la cunostinta acest lucru intrucat, in pasul urmator, comanda dumneavoastra va fi onorata.

AVANTAJE :

 • costuri mai mici decat la operatorii de telefonie mobila;
 • disponibilitate 08 - 24 de Luni pana Duminica;
 • timp de reactie rapid de maxim 10 minute de la plasarea comezii;
 • pastrarea unui istoric al tuturor comenzilor plasate;
 • plasare de comenzi simultane pentru mai multe numere de telefon mobil;
 • disponibilitate imediata programata pentru intreag flota de telefoane mobile;
 • assistenta la plasarea optima a comenzilor;
 • eficientizare a costurilor;
 • fara costuri suplimentare din partea dumneavoastra.

Serviciile oferite de catre Re-incarcare.ro catre companiile private sau de stat atat din Romania sau din strainatate sunt servicii fara taxe suplimentare. Valorile in EURO ale creditelor pentru telefonia mobila sunt stabilite de catre operatorii de telefonie mobila. Cursul de schimb EURO / LEI este stabilit de catre operatorii de telefonie mobila.

ATENTIE!

Valorile facturare in lei includ T.V.A. si livrare gratuita a facturilor fiscale prin email! Nu se percep taxe suplimentare.

Pentru o colaborare in conditiile de mai sus dar si pentru o oferta personalizata pentru compania dumneavoastra va rugam sa ne contactati:

Nu uita! Re-incarcare.ro nu este numai cea mai simpla metoda de reincarcare a cartelei prepay Orange, Vodafone si Telekom, ci si cea mai sigura, intrucat nu folosim datele tale decat in scopul lor minim uzual.

CASIER TOTAL S.R.L.

C.I.F.: RO 41225086

Registrul Comertului: J12/2358/2019

IBAN: RO41BTRLRONCRT0503497401

BANCA: BANCA TRANSILVANIA

Tel.: + 40 724 490 990

Fax : + 40 364 109 959

Email: office [@] re - incarcare [.] ro

Website: http://www.re-incarcare.ro

Partener autorizat orange vodafone telekom