Iata ce trebuie sa stii despre cartela prepay potrivita pentru un smartwatch de copii

Gadgeturile disponibile la ora actuala in magazine ne tenteaza destul de mult. Daca va bate gandul sa cumparati un smartwatch pentru copil, sunt cateva situatii despre care trebuie sa va informati mai mult.

 

Smartwatch-urile pentru copii sunt deja populare. Parintii sunt absolut incantati de ideea de a putea avea control sau cel putin informatii despre localizarea copilului, chiar si cand nu sunt impreuna. In functie de tipul de smartwatch, cu acesta puteti localiza si repera locul unde este copilul - prin GPS -, il puteti apela, puteti comunica vocal prin mesaje (este necesara conexiunea la internet pentru asta). Ba chiar copilul isi poate stoca amintiri, poate sa realizeze fotografii. Pentru a se bucura pe deplin de functionalitatea ceasului inteligent are nevoie insa si de cartela PrePay. Care sa fie cea potrivita de ales?

 

Cartela de la Vodafone

 

Astfel de ceasuri au de regula functii telefonice limitate si cu toate acestea este necesara o cartela SIM valida, cu numar, ce se poate reincarca. Aveti nevoie de optiuni de voce, cu minute pentru apeluri, dar si de conexiune la internet. Fara cartela ceasul este doar indicator de ora si un mini dispozitiv foto, iar fara optiuni de voce si internet utilizatorul poate doar sa primeasca apeluri, nu sa si efectueze unele.

 

Cartela PrePay va putea fi incarcata la fel ca si in cazul celor utilizate in telefon. De obicei se impune utilizarea unei cartele 2G, dar aceasta poate fi reincarcata fara restrictii. In acest caz veti fi limitati in alegerea operatorului, pentru ca nu toti mai dispun de astfel de optiune. Vodafone este o recomandare aici. Reincarcarea unei cartele Vodafone este usor de realizat, dupa cum veti vedea si in pagina noastra.

 

Reincarcarea cartelei folosita la smartwatch

 

Adultii responsabili pot controla aproape tot ce tine de functionalitatea ceasului smart, prin aplicatia dedicata. Reincarcarea cartelei folosita pentru un ceas smart nu difera cu nimic de reincarcarea clasica pe care o realizeaza orice utilizator. Iar pentru a sti ca a reincarcat corect, daca a folosit site-ul nostru pentru a face asta, va primi un mesaj de confirmare. Un alt doilea mesaj primit indica care sunt bonusurile aferente tipului de incarcare.

 

Daca este prima data cand faceti asta sau nici nu conteaza a cata oara si se intampla sa gresiti numarul de telefon pentru care s-a efectuat incarcarea, vom putea rezolva curand situatia.

 

Un gadget util, care va aduce sarcina in plus de a incarca o cartela PrePay

 

Ceasurile smart pentru copii au fost create ca o maniera prin care parintii sa se poata folosi de tehnologie si sa isi urmareasca copiii oriunde ar fi acestia. Folosirea unui dispozitiv de acest tip vine insa si cu grija de a reincarca acea cartela aferenta acestui ceas smart. Aici intervenim noi, cu metoda foarte simpla de reincarcare. Totul se realizeaza online, adultul va face asta ori de cate ori are nevoie, plateste online si primeste imediat confirmarea reincarcarii. Va putea astfel permite copilului purtator de ceas smart sa fie in contact mereu cu cei dragi si mai ales cu parintii sai. 

Partener autorizat orange vodafone telekom