Abonament sau cartela cu credit? Sa aflam mai multe

Telefoanele mobile si cartelele cu minute sunt indispensabile in ziua de astazi. Sunt modul prin care ne ajuta sa ramanem conectati cu cei dragi chiar daca sunt departe. Multe persoane trecute de varsta a treia utilizeaza acum telefoane pentru a discuta cu copiii care nu locuiesc in acelasi judet cu ei, tinerii sunt invatati acum de mici sa foloseasca telefoanele.

 

Pe scurt cartelele de telefonie mobila sunt un mod bun prin care putem comunica, indiferent de cat de departe suntem unii de altii. Cand vorbim despre utilitatea unui telefon cu cartela este fara doar si poate ceva necesar. Totusi parerile pot sa difere atunci cand vorbim despre ideea de cartela cu credit si cele cu abonament. Afla mai multe informatii despre cele doua variante in acest articol.

 

Abonamentele lunare

 

Un abonament lunar inseamna semnarea unui contract cu o anumita retea de telefonie mobila, pentru un an sau chiar mai mult. Acest contract are in vedere toate detaliile importante, obliga beneficiarul sa plateasca in fiecare luna o suma fixa de bani pentru a primi in schimb niste optiuni concrete pentru numarul sau de telefon.

 

Astfel ca pe toata durata in care contractul este valabil beneficiarul primeste strict numarul de minute, internetul, numarul de mesaje si toate celelalte exact asa cum sunt prevazute in acte.

 

Cartelele cu credit

 

In cazul unei cartele cu credit situatia sta altfel. Orice persoana poate achizitiona o cartela de acest gen de la magazinele de profil. Nu este nevoie de contracte sau alte acte. Primesti o cartela si un numar. Poti incarca aceasta cartela cu minute oricand vrei si cand ai nevoie, cu credit disponibil o luna de zile sau mai mult.

 

In fiecare luna poti alege oferta pe care o vrei, in functie de ceea ce consideri ca iti este necesar. Poate vrei o oferta cu o viteza mai buna la internet si cu mai putine mesaje sau invers. Toate optiunile pentru cartelele Orange, Telekom sau Vodafone le poti gasi in cadrul paginii noastre.

 

Abonament vs cartela? Care este varianta potrivita?

 

Totusi care dintre aceste variante este cea potrivita? Pentru a putea lua o decizie iti prezentam cateva dintre avantajele cartelei cu credit:

 

-alegi lunar valoarea creditului.

-alegi optiunile in functie de ceea ce ai nevoie.

-poti incarca oricand, chiar si online in pagina noastra.

-poti incarca si cartela celor dragi, in special daca este vorba despre persoane mai in varsta, pentru a va putea contacta oricand.

-selectezi valoarea cartelei in functie de beneficiile si optiunile pe care le ai. In acest caz alegerile sunt mai multe decat in cazul unui abonament.

 

In cazul unui abonament esti putin constrans de ceea ce ai semnat la inceput, nu poti alege in fiecare luna ce ai nevoie. Important este sa ai oricand credit pe cartela, indiferent de varianta pe care o alegi. In cazul cartelei cu credit noi te putem ajuta.

 

Ceea ce trebuie sa nu pierzi din vedere atunci vorbim despre incarcarea unei cartele pe site-ul nostru re-incarcare.ro este faptul ca datele cu caracter personal nu sunt si nici nu vor fi folosite in alt scop inafara de cel pentru reincarcare. Fiecare plata este securizata, deci nici cu privire la acest aspect nu trebuie sa iti faci griji. Te asteptam in cadrul paginii noastre pentru a afla mai multe informatii.

Partener autorizat orange vodafone telekom