Cum să-ți reîncarci cartela PrePay în 2 minute

TUTORIAL - Cum să-ți reîncarci cartela PrePay în maxim 2 minute

         

A reîncărca o cartelă PrePay nu mai este demult o bătaie de cap, în special atunci când discutăm despre servicii online, despre servicii pe care le putem accesa din confortul casei noastre, fără să mai fim nevoiți să pierdem timp și bani pe la sediile operatorilor de telecomunicații de care aparținem. Spre exemplu, astăzi avem portaluri precum re-incarcare.ro cu ajutorul cărora putem achiziționa o reîncărcare Vodafone, Telekom sau Orange în maxim 2 minute. Simplu și ușor, în maxim 2 pași. 


TUTORIAL - Cum să-ți reîncarci cartela PrePay în maxim 2 minute


1.     Accesarea portalului re-incarcare.ro și completarea datelor de bază. 

Odată intrat pe re-incarcare.ro, prima pagină este locul în care faci toată treaba. Tot ce trebuie să faci este să alegi operatorul de telefonie mobilă de care aparții: Orange, Vodafone sau Telekom, să alegi pachetul de reîncărcare (reîncărcare cu credit sau opțiuni), tipul de reîncărcare (valoarea reîncărcării – între 4 și 125 de euro în funcție de operator), să introduci numărul de telefon care urmează să fie reîncărcat, să introduci adresa de e-mail și cam atât. Toată această operațiune nu durează mai mult de 1 minut mai ales dacă nu este pentru prima dată când faci cumpărături online. 


2.     Accesarea secțiunii plata cu cardul și efectuarea plății propriu-zise. 

După ce s-au completat datele de pe prima pagină, se apasă butonul verde pe care scrie re-încărcare și ești direcționat spre pagina de plată. Plata este un proces foarte simplu, dacă ai datele bancare salvate în browser procesul durează maxim 10 secunde, în funcție și de rapiditatea procesului de autentificare în doi pași impus de banca de care aparții, pentru aprobarea tranzacției. Tranzacțiile efectuate prin intermediul incarca.ro sunt 100% criptate, așa că nu există riscul de pierdere a creditului sau de furt al datelor bancare. Echipa din spatele portalului a investit masiv în securitate în contextul cibernetic actual. 


Ce alte avantaje mai are re-incarcare.ro ?


1. Portalul este deschis NON STOP, îți poți reîncărca telefonul la orice oră din zi și din noapte. Fiind vorba despre un portal online, programul de lucru este non stop, cu excepție câteva minute pe lună cât se efectuează lucrări de mentenanță. Nu mai contează când anume expiră beneficiile de pe cartela PrePay, prin intermediul acestui portal reușești la orice oră din zi și din noapte să-ți reîncarci cartela.   


2. Beneficiezi de un sistem independent de bonusare foarte avantajos. Este vorba despre un bonus de fidelitate acordat de portal, separat de bonusul oferit de operator la fiecare reîncărcare a cartelei PrePay. Este un sistem de fidelizare a clientelei astfel încât să existe cât mai mulți clienți recurenți. Este normal ca orice client PrePay să-și reîncarce cartela în locul în care se bucură de cele mai multe avantaje. 


3. Ai acces la servicii speciale dacă deții o companie și dorești să treci la cartela PrePay. Portalul oferă servicii de reîncărcare simultană și reîncărcare programată pentru companiile care decid să lase abonamentele business în trecut și să treacă la cartela PrePay. Cele două servicii sunt gratuite și prin intermediul automatizărilor permit companiilor să folosească cartele PrePay în regim de abonament. 


4. Prețurile sunt aceleași cu prețurile oferite de operatori în punctele de lucru. Practic, portalul nu are adaos comercial. Cei care sunt tentați să meargă mereu acolo unde sunt prețurile cele mai ieftine au un motiv în plus să folosească re-incarcare.ro lună de lună. Dacă există mici diferențe de câțiva bani între prețurile oferite de portal și cele ale operatorilor este strict din cauza diferenței de schimb valutar.             

Partener autorizat orange vodafone telekom